Muziek

De soundtrack van een film is essentieel! Witte Wolken is van muziek voorzien door:

Margot de Graaff

Margot de Graaff is freelance tekstschrijver en singer/songwriter. Zij is de maker van ‘White Clouds’, de titelsong van Witte Wolken. Voor meer informatie en een leuke blog van Margot kunt u terecht bij AllesKlikt.

“Treuren om een dierbare is iets heel persoonlijks en kan zelfs leiden tot onderling onbegrip en verstoorde relaties. Witte Wolken laat zien dat dit niet hoeft te gebeuren, zolang je maar over je verlies praat en elkaar de ruimte geeft.”

Phong Huynh

Muziek is de grote passie van Phong. Witte Wolken is de eerste speelfilm waaraan hij heeft meegewerkt wat zeker smaakt naar meer!

Jorn ten Ham

Een luie student, een gepassioneerd (recreatieve) muzikant. Zo zou ik mezelf op dit moment in één zin beschrijven. Ik sta sinds een paar maanden ingeschreven als fysiotherapiestudent aan de Hogeschool van Amsterdam, maar als je aan mij zou vragen waar ik echt gelukkig van word is het muziek maken. Daarom speel ik nu zo’n 7 jaar gitaar en ben ik twee jaar geleden begonnen met erbij te zingen. Nu steek ik veel tijd in songwriting en ben ik momenteel met twee anderen bezig met het maken van een EP bij Fifty Two Productions en heb ik de kans gekregen om muziek te maken voor deze mooie film met een mooie filosofie. De muziek die Jorn voor de film heeft gemaakt is opgenomen door DJ Aquinox.

“Een mooie film die ons laat zien dat emoties en met name verdriet erg persoonsgebonden zijn en er dus geen goed of fout bestaat in de verwerking hiervan. Een gedachte waarvan we met z’n allen van kunnen leren.”

Jake Wensing

Jake speelt muziek vanaf zijn 6de en heeft in vele stijlen les gehad. Zijn belangrijkste instrument is de gitaar. Hij heeft in verschillende bands gespeeld als zanger en gitarist. Met zijn punkband Beyond93 tekende hij in 1998 een platencontract bij Columbia/Sony Music en heeft enkele cd’s uitgebracht en veel opgetreden in binnen -en buitenland. Toen deze band in 2004 ophield te bestaan is Jake zich meer gaan toeleggen op het schrijven en componeren van liedjes en muziek voor andere doeleinden via Styles Brigade.