Plucky Penguin Pictures

In februari 2010 zag Plucky Penguin Pictures, als bedrijf, het levenslicht. Ik was net terug in Nederland na het voltooien van mijn Master in Film Studies en had een video opdracht aangenomen waardoor de vraag zich aandiende: freelancer of zzp-er worden? Die keuze was snel gemaakt en Plucky Penguin Pictures werd een feit. Na de eerste video opdracht kwamen er al snel ook fotografie opdrachten binnen en het verdiende geld werd meteen weer in het bedrijf gestopt voor nieuwe apparatuur.

Over de jaren is het bedrijf flink gegroeid. Met mooie projecten in binnen- en buitenland. Gezien beelden meer zeggen dan woorden verwijs ik u graag naar de compilatie video die ik ter ere van het vijf jarig jubileum heb gemaakt:

Op 1 juni 2017 sluit Plucky Penguin Pictures, als bedrijf, officieel de deuren. Met veel plezier kijk ik terug op mooie projecten, de samenwerkingen met opdrachtgevers en de bijzondere lokaties waarop we gefilmd hebben. Het motto van Plucky Penguin Pictures blijft voor mij een belangrijke leidraad:

Let your dreams be your guide!

Bekijk hier een aantal van de Plucky Penguin Pictures producties. Helaas zijn ze niet allemaal openbaar in verband met afspraken met opdrachtgevers.

Verslag: Humanity House Fair Fashion Lab Festival

Voorproefje Cursussen Kunstgeschiedenis door Anne Marie Boorsma

Promo: Tour des Vacances

Product Launch: FIH Hockey World League

Babbelbox: 8 Uur Overwerken

Fotografie